Gaira Háček na kabelku 708003

Popis produktu

Parametry produktu

Produkt nemá žádné parametry.

Parametry produktu

Produkt nemá žádné parametry.

Popis produktu

Háček na zavěšení kabelky ozdobený krystaly. Budete mít kabelku stále pod dohledem a po ruce. Navíc získáte krásný módní doplněk.

Princip používání je velmi jednoduchý. Háček na kabelku je poskládán kolem středu, který zajišťuje držení poskládaného tvaru pomocí magnetu uvnitř jádra.

Háček se zavěsí na hranu stolu ozdobnou částí nahoru - spodní strana plochy je protiskluzová.

Na rozložený háček se zavěsí kabelka - háček s kabelkou je velmi stabilní - nikdy se nepřevrhne.

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Produkt zatím nemá žádné recenze.

{"Oblíbené kategorie":[["Proteinové palačinky","https://proteinove-palacinky.heureka.cz/"],["Návnady a nástrahy","https://navnady-a-nastrahy.heureka.cz/"],["Měření vody, plynu, topení","https://mereni-vody-plynu-topeni.heureka.cz/"],["Hrací sestavy","https://hraci-sestavy.heureka.cz/"],["Dětské hodiny","https://hodiny.heureka.cz/f:27683:1/"],["Tužky na obočí s tattoo efektem","https://tuzky-oboci.heureka.cz/f:37925:1/"],["Stropní klimatizace kazetové","https://klimatizace.heureka.cz/f:10692:1836185/"],["Chytré pohybové detektory a senzory","https://pohybove-detektory-senzory.heureka.cz/f:34895:1/"],["Zahradní altány 4 x 4 m","https://zahradni-altany.heureka.cz/f:32102:42965158/"],["Mléka po opalování","https://pripravky-po-opalovani.heureka.cz/f:14407:427113/"]],"Vybrané značky":[["Háčky na kabelku Amparo Miranda®","https://hacky-kabelku.heureka.cz/f:14369:48003626/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat dětské soupravy?","https://detske-komplety-soupravy.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-detske-soupravy/"],["Jak vybrat aminokyselinu?","https://aminokyseliny.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-aminokyselinu/"],["Jak vybrat záchod?","https://zachody.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-zachod/"]],"Vybrané produkty":[["Pepperts Dívčí nízké ponožky s BIO bavlnou, 7 párů béžová/růžová/bílá","https://detske-ponozky.heureka.cz/pepperts-divci-nizke-ponozky-s-bio-bavlnou-7-paru-bezova-ruzova-bila/"],["Ecolab LD12 mycí prostředek do myčky 12 kg","https://gely-mycky.heureka.cz/ecolab-ld12-myci-prostredek-do-mycky-12-kg/"],["Samolepící lampička 3 LED Stříbrná","https://lampicky-knihy.heureka.cz/samolepici-lampicka-3-led-stribrna/"],["Meatfly batoh Basejumper Petrol Mossy/Black černá","https://skolni-batohy.heureka.cz/meatfly-batoh-basejumper-petrol-mossy-black-cerna/"],["Magg SK200","https://svarecske-kukly.heureka.cz/magg-sk200/"],["Hager ERC125S","https://stykace.heureka.cz/hager-erc125s/"],["Albi Hřejivý jednorožec","https://hrejivi-plysaci.heureka.cz/albi-hrejivy-jednorozec/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}